Mest relevante sider:
  1. Bate
  2. Nye boliger
  3. Torger Carlsens gateTorger Carlsens gate

Sandnes
Status Prosjekt under utvikling 
Ikke klart m2
Soverom 1–3

Boliger nær natur og by

Vi har nye flere spennende Bateboliger under utvikling, dette er en av dem. Hva ønsker du vi skal bygge? Fortell oss. Meld din interesse allerede nå.


Det er bare du som mangler...

Bussene går. Togene kommer. Den flotte sykkelstien mot jobb eller Jæren er nærmeste nabo. Barnehager og skoler er på plass. Butikkene er åpne. Flotte turstier har plass til flere ivrige føtter som rundt Stokkelandsvatnet og gjennom Sandvedparken mot Sandnes sentrum. Det er bare du som mangler.


Det beste fra to verdener

På Åse i Sandnes, omtrent på grensen mellom bydelene Sandved og Ganddal, vokser det fram et nytt boligområde der du som ny beboer nyter godt av at nærområdet er godt etablert. Samtidig som du kan flytte til en helt ny bolig. En fantastisk følelse.


Noe godt er på gang

Her har en fin tomt hvor vi nå utvikler et boligtilbud til deg. Det nye boligområdet har en god miks av forskjellige boligtyper, noe som er bra for bomiljøet – og vi vil tilby leiligheter. Hvor store og hvilke kvaliteter som er de viktigste for deg, er du hjertelig velkommen til å fortelle oss.

Meld interesse allerede nå – så holder vi deg oppdatert om det gode som som kommer.

 
  • Meld interesse her

  • Ikon telefon Spørsmål?

    Ta gjerne kontakt med vår bomiljøutvikler Eirik Bergjord på tlf 958 02 902 eller e-post eirik.bergjord@bate.no dersom du har spørsmål eller innspill.

  • Ikon hjerte Tur- og sykkelsti er like ved Sandvedparken og Stokkelandsvatnet. Rett ved flott sykkelsti mot Forus, Sandnes og Stavanger. 
  • Ikon buss Alt du trenger til hverdags Det er en kort gåtur til både Rema 1000 Ganddal og Joker Sandved.
  • Ikon buss Sentrum er ikke langt Gå 7 min til bussen ved Ganddal skole eller ta toget fra Ganddal stasjon som ligger 12 min unna med bil.