Mest relevante sider:Nuten

Sandvika, Sandnes
Status Prosjekt under utvikling 
Størrelse Ikke klart m2
Soverom 1–3

I disse boligene kan du sveve over Sandvika

Vi har nye flere spennende Bateboliger under utvikling, dette er en av dem. Hva ønsker du vi skal bygge? Fortell oss. Meld din interesse allerede nå.

Nyt utsikten

Øverst i Sandvika, innerst i Sandvikbakken, har vi drømmetomten. Den ligger høyt, men likevel i le for vær og vind. Tomten ligger på skrå, så det kan aldri komme noen foran deg å stjele utsikt. Og det er vi glad for – med et panorama som åpner seg mot Gandsfjorden. Tomten grenser mot naturen og den flotte Sandnesmarkå. De som bor i området nevner naboskapet som noe av det absolutt beste ved å bo akkurat her.

Nær byen – i naturen

I tillegg til naboskapet så scorer roen som en av de beste egenskapene ved Sandvika. At det er herlig stille i nabolaget. Ganske fint å kombinere roen med at det bare er snaue 10 minutter til alt man trenger av liv og røre i Sandnes sentrum. Markå er nevnt, men det er også gode muligheter for å bruke sjøen. Er du båtfrelst, så er kanskje et medlemskap – eller til og med en båtplass – i Sandvigå Båtforening en god ide.

Noe kjekt er på gang

På denne kjekke plassen har vi altså en flott tomt der vi nå utvikler boliger til deg, så fortell oss gjerne hva du ønsker deg.

Meld interesse allerede nå – så holder vi deg oppdatert om det kjekke som som kommer.


  • Meld interesse her

  • Ikon telefon Spørsmål?

    Ta gjerne kontakt med vår bomiljøutvikler Eirik Bergjord på tlf 958 02 902 eller e-post eirik.bergjord@bate.no dersom du har spørsmål eller innspill.

  • Nydelig sjøutsikt Her kan vi virkelig skryte av sjøutsikten av Gandsfjorden. 
  • Sandnes sentrum like ved Det tar deg 3 min å gå til bussholdeplassen og 9 min å komme deg derfra til byen. 
  • Ikon hjerte Med naturen som nabo

    Ikke bare er du nær sjøen, rett bak tomten er det rett ut i naturen. Her finner du flotte turløyper og topper.