Mest relevante sider:Kleivane

Nær Melsheia, Sandnes
Pris Prosjekt under utvikling 
Størrelse Ikke klart m2
Soverom 1–3

Solrike leiligheter - med Melsheia som nabo!

Er det idrettstalenter i familien? Turmennesker? Trimmere? Skientusiaster? Fugletittere? Sopplukkere? Blomsterelskere? Vær så god, fra den nye boligen din i Kleivane er det bare noen få meter til flotte Melshei.

Tilrettelagt for hele familien. Stort nett av turstier, hvor flere passer godt til både barnevogn og rullestol. Ca. 8 km lysløype. I 2017 åpnet Sandnes Arena – Norges flotteste rulleskianlegg, lagt for alle nivåer. Flere stier til Melshei grenser til parkanlegget Rogaland Arboret.

Nytt og populært

Kleivane er et nytt, populært boligområde med totalt 550 boliger fordelt på eneboliger, rekkehus og leiligheter. Moderne utforming, god plass og konkurransedyktige priser. Utbyggingen forventes ferdig om få år, og boligene på vårt delfelt (B4) er blant de siste som blir ferdigstilt. Det betyr at det meste rundt har falt på plass. 

 

Det beste med å bo her
Nærhet til skog og mark og at det oppleves veldig trygt og godt å bo her. Det er to argumentene som scorer høyest når vi spør “de innfødte” om hva som er det beste med å bo her. Så da gjenstår å finne den gode boligen – og det kan vi hjelpe deg med. 

Noe fint er på gang

På denne fine plassen har vi altså en flott tomt der vi nå utvikler bolig til deg, så fortell oss gjerne hva du ønsker deg. 

Meld interesse allerede nå – så holder vi deg oppdatert om boligene vi skal bygge i Kleivane.

 

 

 • Meld interesse her

 • Ikon telefon Spørsmål?

  Ta gjerne kontakt med vår bomiljøutvikler Eirik Bergjord på tlf 958 02 902 eller e-post eirik.bergjord@bate.no dersom du har spørsmål eller innspill.

 • Ikon hjerte Ut i naturen Like ved Melshei, som for få år siden ble kåret til beste friluftsområde i Sandnes. 
 • Ikon barnevennlig Perfekt for barnefamilien

  Ny barnehage ble ferdig i 2017 og ny barneskole med flerbrukshall er klart i 2021.

 • Luftig beliggenhet

  Kleivane er ligger på veien opp mot Melshei, slik at du havner litt opp i høyden med utsikt mot fjell, himmel og sjø.