Mest relevante sider:Hovemarka gård 44

Austrått, Sandnes
Pris Fra 3 990 000,- 
Størrelse 140–200 m2
Soverom 3–5
 Illustrasjon tre  

  
Se boliger i trinn 2  

 

 illustrasjon sol  

  
Se boliger i trinn 1  

 

Det bynære landlivet på Austrått

Hva betyr mest når du skal velge sted å bo? Er det kort reisevei til jobb, skole og barnehage – eller teller livet etter jobb, med naturopplevelser, idrett og gode naboer mest? På Hovemarka slipper du å velge. Her får du kort vei til alt livet rommer. 

I denne rolige endegaten i utkanten av Austrått former vi et nytt, familievennlig nabolag. Her kan du sikre deg en kjekk og moderne bolig med plass til hele familien.

Byggetrinn 1
Det første byggetrinnet består av rekkehus på 200 kvadratmeter med tre stuer, to bad, fem soverom og flere gode uteplasser. Husene er straks innflytningsklare, så her kan du raskt flytte inn i et nytt, flott hjem. Les mer om byggetrinn 1 her. 

 

NYHET! Byggetrinn 2
Neste byggetrinn skal ferdigstilles i slutten av 2021. Her bygger vi litt mindre, men likevel romslige rekkehus, som er litt rimeligere enn boligene i byggetrinn 1. Her får du mye hus for pengene: Mye gjennomgående lys, flere kjekke uteplasser, to stuer, to bad og tre til fire soverom. Les mer om byggetrinn 2 her. 

 

Har du lyst til å følge med på prosjektet? Meld din interesse her, så holder vi deg oppdatert.

 

  • Meld interesse

  • Illustrasjon jente Frihet til å velge Legg ned egeninnsats og spar penger. I den tidlige fasen av boligprosjektet kan du forme boligen slik du vil ha den. 
  • Illustrasjon hest Det beste av to verdener

    I Hovemarka bor du i landlige omgivelser med gangavstand til Sandnes sentrum. 

  • Illustrasjon far og sønn Heia Austrått!

    Austrått IL inviterer til både fotball-, håndball- og volleyballtrening. Snart åpner det også en ny svømmehall i nabolaget. 

  • Illustrasjon gutt På barnefamilienes premisser I Hovemarka er det kort vei mellom lekeplassene. Boligene ligger i en rolig endegate uten gjennomkjøring. 

 

Ta kontakt med megler for visning

Hege Kyllingstad Dahl, EM1

906 29 169
hege.kyllingstad.dahl@em1sr.no 

Jan Einar Thesen, EM1

917 03 533
jan.einar.thesen@em1sr.no

 

 

Her finner du Hovemarka

Hovemarka er en del av Austrått bydel, men er nær nabo til både Håbet og Sørbø. Turløypa rundt Stokkelandsvannet og den store Rema 1000-butikken på Hove er få minutters gange fra boligfeltet. Fra hovedveien ved innkjørselen til feltet er det god bussforbindelse til Sandnes sentrum, som du også kan spasere til på under en halvtime. Klikk her for å se kjøreanvisning fra Sandnes sentrum