Mest relevante sider:Hovemarka gård 44

Austrått, Sandnes
Pris Ikke klart 
Størrelse Ikke klart m2
Soverom 3–4
 

Tredje byggetrinn kommer for salg sommeren 2021 

Det bynære landlivet på Austrått

Velkommen til vårt populære nye nabolag på Hovemarka på Austrått! 

Hva betyr mest når du skal velge sted å bo? Er det kort reisevei til jobb, skole og barnehage – eller teller livet etter jobb, med naturopplevelser, idrett og gode naboer mest? På Hovemarka slipper du å velge. Her får du kort vei til alt livet rommer. 

I denne rolige endegaten i utkanten av Austrått former vi et nytt, familievennlig nabolag. Her kan du sikre deg en kjekk og moderne bolig med plass til hele familien.

De to første byggetrinnene er nå utsolgt. Til sommeren legger vi tredje og siste byggetrinn ut for salg. 


Har du lyst til å følge med på prosjektet og bli varslet når det skjer noe nytt? Meld din interesse her, så holder vi deg oppdatert.

 

  • Meld interesse

  • Illustrasjon jente Frihet til å velge Legg ned egeninnsats og spar penger. I den tidlige fasen av boligprosjektet kan du forme boligen slik du vil ha den. 
  • Illustrasjon hest Det beste av to verdener

    I Hovemarka bor du i landlige omgivelser med gangavstand til Sandnes sentrum. 

  • Illustrasjon far og sønn Heia Austrått!

    Austrått IL inviterer til både fotball-, håndball- og volleyballtrening. Snart åpner det også en ny svømmehall i nabolaget. 

  • Illustrasjon gutt På barnefamilienes premisser I Hovemarka er det kort vei mellom lekeplassene. Boligene ligger i en rolig endegate uten gjennomkjøring. 

 

Våre meglere på Hovemarka

Hege Kyllingstad Dahl, EM1

906 29 169
hege.kyllingstad.dahl@em1sr.no 

Jan Einar Thesen, EM1

917 03 533
jan.einar.thesen@em1sr.no

 

 

Her finner du Hovemarka

Hovemarka er en del av Austrått bydel, men er nær nabo til både Håbet og Sørbø. Turløypa rundt Stokkelandsvannet og den store Rema 1000-butikken på Hove er få minutters gange fra boligfeltet. Fra hovedveien ved innkjørselen til feltet er det god bussforbindelse til Sandnes sentrum, som du også kan spasere til på under en halvtime. Klikk her for å se kjøreanvisning fra Sandnes sentrum