Mest relevante sider:Fridas hage

Frida Hansens vei, Hillevåg
Pris 3 650 000 - 6 900 000,-
Størrelse 59–112 m2
Soverom 2–3

Skap ditt drømmehjem

I Fridas hage gjenskaper vi det grønne og vakre for at du skal bo fint og luftig. Hagen omkranses av tre bygninger med historisk sus og våre to moderne leilighetsbygg i tre og skifer.

Leilighetene er varierte i både størrelse og utforming. Er du tidlig ute, kan du ennå sette ditt preg på leiligheten. Åpne plantegningene og la drømmene få spillerom. I Fridas hage kan du få en bolig som gjør hverdagene triveligere, har god plass til hobbyene dine, et godt hjemmekontor eller ekstra plass til gjester. Utfordre oss gjerne - vi strekker oss langt for å realisere din drømmebolig. 

 

Nært alt du trenger

Hillevåg er i rivende utvikling og blir stadig mer etterspurt. Her er du nær alt du trenger - butikker, tur- og sykkelstier, buss og tog. Stavanger sentrum er kun en halvtimes spasertur unna. I Fridas hage har også alle leilighetene egen parkeringsplass i parkeringskjelleren under byggene. 

Klikk her for å se ledige leiligheter

 

Ingen forskuddsbetaling
Er du usikker på hvordan du skal finansiere kjøpet? I Fridas hage kan du betale inn hele kjøpesummen når du overtar boligen, eller benytte deg av en kjekk ordning med fellesgjeld i borettslaget. Ikke trenger du å betale noe på forskudd heller.

Les mer om nedbetalingsmulighetene her - eller spør oss. Vi hjelper deg gjerne! 
 
Innflytning i 2022
Leilighetene blir innflytningsklare i første kvartal 2022. Byggearbeidet er godt i gang, og du er hjertelig velkommen til visning på byggetomta når det måtte passe. Kom og opplev solforhold, nabolaget og ikke minst visjonene for Fridas Hage! 

Klikk her for å bestille tid for visning 

 
  • Få siste nytt om Fridas hage

    Meld interesse

  • Lokalpatrioten i Fridas hage Smarte løsninger Vi har flere kjekke leiligheter å velge mellom. Last ned prospektet og finn din drømmebolig. 
  • icon for illustrasjon Tett på sentrum

    Gå en fin halvtime over Våland. Eller sitt 6 min på bussen. 

  • icon for illustrasjon Gode naturopplevelser Bade i Godalen, vandre til Vannassen, sykle rundt Mosvatnet eller spaser gjennom Vålandsparken. 
  • icon for illustrasjon Lett å handle Du kan gå til det meste du trenger. Kilden ligger like ved. 
  • icon for illustrasjon Utsikt Mot den fine hagen og Vålandskråningen. Sjøutsikt fra noen leiligheter.
 
Ledige leiligheter 10 ledige leiligheter Gå til boligoversikt
Spørsmål? Ta gjerne kontakt med våre meglere fra samarbeidspartner Eie Eiendomsmegling dersom du har spørsmål om prosjektet.
Rune Larsen 930 44 902 rla@eie.no

Espen Eide 930 40 300 ee@eie.no

 

Her finner du Fridas hage

Fridas hage ligger i Hillevåg, helt på grensen til Våland, i det historiske Køhler-kvartalet. Hagen blir en oase som knytter de nye leilighetsbyggene sammen med Frida Hansens hus, Køhler-låven og det staselige herskapshuset i øst.